BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

hey , welcome to my blog dude ^^

first and foremost , thnx sbb sudi singgah ke blog sy , haha , da mcm majlis kawen plak . sorie klw lagu ta sdap . story or post make you all bored , and anything else . actually i',m dedicated this blog to my gurlfie nur asyafiqah . haha . anyway , hope you all enjoy it ya !

Thursday, December 27, 2012

Mimpi


assalamualaikum (:
hee, pelik an tajuk kalini? hurm, act semalam aku byk sgt bemimpi, semalam masa aku tetidur petang, aku ad mimpi satu nie, hmm, mimpi pasal aku break nan asya, masa tu asya kat umah aku, aku tecakap sesuatu, then dea mara, masa tu aku suruh dea lepaskan aku, dea kata okay, then lama lama baru aku prasan, hidup aku ta de ap ap tanpa dea, aku cube byk sgt cara na minta getback dgn dia balek, tp dea ta layan, then aku tebangun aku terus cari phone, nasib baek tu cuma mimpi, klw realiti? hurm, kosong hidup aku, aku sayang dea :')
mimpi kedua pulak masa tidur pukul 3 pg tdie dgn asya, aku mmg ta mimpi pasal clash tu lagi, tp kalini aku mimpi mmg pelik ahh, tempat mcm kat langkawi, tp ad angsana, aku mimpi aku mandi kat satu pool besar kat jalan ap tah, tp aku tw tu kat langkawi, then, tgh tgh mandi ntah mcm mane aku bule pegi kat angsana, aku ta jumpe jalan klua dari situ, aku takut gila, then ad satu cikgu, act aku langsung ta kenal siapa, tp aku dpt rasa y dea tu cikgu, dea tolong aku kelua dari situ, masa aku tgh jalan kelua, aku nmpak cikgu tu dgn kawan dea tgh drive keta secara mengundur then masuk longkang y dalam, aku panik,  aku terus pg kat cikgu y tolong aku tu n nmpak dea dgn kawan dea bedarah n ta sedar, aku jerit minta tolong, aku pecahkan tingkap depan keta tu n aku tarik cikgu tu kelua, dgn kwn dea sekali, then aku tesedar terus post benda nie kat blog, hmm, ap maksud mimpi mimpi nie? entahlah, tade siapa y tahu, hanya Allah SWT y tahu, 

mayb mimpi pertama aku telalu obses dgn cerita cinta jepun Bokura Ga Ita kott, mimpi kedua pula aku rasa sbb aku terlalu rindu langkawi, tp y aku ta faham, kenapa ad cikgu? hurm, okaylah, selawat keatas junjungan Nabi Muhammad SAW dan besyukurlah pada pemberian nikmat drpd Allah SWT kita masih bernafas pada hari nie, sekian terima kasih (:

Wednesday, December 26, 2012

Langkawi, The Romantic Island Ever !

hai hai, assalamualaikum semua (:
18 Dec smpai 24 Dec aritu asya kat langkawi, masa tuh aku pun kat situ juga, tp malangnya, ta dapat jumpa dea pun, hee, nie ad sedikit pic aku dengan dea, tengok tengok lah ^^


hee, nie buad special tau utk dea ^^


comel kan asya?


baju baru beli malam tuh~


hee, kalau sy ad kat situ, da lama sy tolak dea, hehe, jahat kan?

nie pegang baju na tw sebab ap? aha, kat atas tu berangin, terangkat angkat baju ><


coooooooooooooomel !


aha, tade muka sebab ta hensem :3


hee, ayunya, untung sy klw dea jadi my future wife


hee, atas ungu bawah ungu ~


hee, sekian saja utk masa nie, papai ^^







Thursday, August 16, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri (:

 Selamat Hari Lebaran kami ucapkan (:
daripada : imruane chamakhz & eyka erica 








kad nie asya y bg ^^
nmpak kan betapa kreatif nye seorang prmpuan?
kad nie homemade oke (:
cuba bandingkan dengan kad raya seorang laki -,-'




oke la, nie ad pantun siket

balek raya naek lori,
selamat hari raya aidilfitri ^^

Saturday, March 10, 2012

Tuesday, February 21, 2012

adekku~






thnx for viewing (:

Monday, February 6, 2012

cover photos for timeline (:

hey, sesapa y nakkan cover photos  
yg nature tuk timeline fb dea , 
amek saje kat sini . 
snap sndiri oke ! time kaseh sbb sudi singgah (:



nature cover photos~
klw na amek, klik kanan pada pic n tkan 'open in new tab' (:














Friday, February 3, 2012