BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

hey , welcome to my blog dude ^^

first and foremost , thnx sbb sudi singgah ke blog sy , haha , da mcm majlis kawen plak . sorie klw lagu ta sdap . story or post make you all bored , and anything else . actually i',m dedicated this blog to my gurlfie nur asyafiqah . haha . anyway , hope you all enjoy it ya !

Wednesday, December 26, 2012

Langkawi, The Romantic Island Ever !

hai hai, assalamualaikum semua (:
18 Dec smpai 24 Dec aritu asya kat langkawi, masa tuh aku pun kat situ juga, tp malangnya, ta dapat jumpa dea pun, hee, nie ad sedikit pic aku dengan dea, tengok tengok lah ^^


hee, nie buad special tau utk dea ^^


comel kan asya?


baju baru beli malam tuh~


hee, kalau sy ad kat situ, da lama sy tolak dea, hehe, jahat kan?

nie pegang baju na tw sebab ap? aha, kat atas tu berangin, terangkat angkat baju ><


coooooooooooooomel !


aha, tade muka sebab ta hensem :3


hee, ayunya, untung sy klw dea jadi my future wife


hee, atas ungu bawah ungu ~


hee, sekian saja utk masa nie, papai ^^







No comments:

Post a Comment