BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

hey , welcome to my blog dude ^^

first and foremost , thnx sbb sudi singgah ke blog sy , haha , da mcm majlis kawen plak . sorie klw lagu ta sdap . story or post make you all bored , and anything else . actually i',m dedicated this blog to my gurlfie nur asyafiqah . haha . anyway , hope you all enjoy it ya !

Thursday, December 8, 2011

syg , untuk awk !

hee, awk awk, sy rindu kat awk sgt sgt la , erm, nape comel sgt haa? hee, ta pe la, sy suke comel comel jugak , aha, ermm . sorie klw sy ta dpt buad awk happy cam y sy janji, sorie jugak sbb sy ta perfect untuk awk, sy mmg camnie, ta comel mcm awk, hee, sronok lha cple nan awk, mstie awk ta suke kan sy nie kuad mrajuk, sorie, ta buad ap ap, mmg prangai sy cmnie, awk sbar je la, haha . erm , awk ta kesah kan sy tulis psal awk? sbnanye nie luahan aty sy je, saya sayang awk sgt sgt, sayang sgt sgt sgt sgt sgt sgt , hee, hope awk pun syg kat sy, okela, smpai sini je la, ta tw na tulis ap lg, awk jgn tinggalkan sy ea, lupekan pun jgn, bye, sayang awk asyafiqah ^^

No comments:

Post a Comment