BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

hey , welcome to my blog dude ^^

first and foremost , thnx sbb sudi singgah ke blog sy , haha , da mcm majlis kawen plak . sorie klw lagu ta sdap . story or post make you all bored , and anything else . actually i',m dedicated this blog to my gurlfie nur asyafiqah . haha . anyway , hope you all enjoy it ya !

Saturday, December 31, 2011

welcome 2012 ^^

bile cakap pasal tahun baru je mesty ramai y fikir ap azam korg untuk tahun baru . azam aq tahun dpan ad 3 . y ptame, aq ni spm candidate . so , of course aq na result y tbaek untuk spm nie . second, aq na relationship aq btahan slama y bole . bukan na break . masudnye , klw bole smpai kawen , pun bes juga . haha . lastly, na jadi anak y tebaik for both my parent ^^ . thats all . happy new year you guys (:

Wednesday, December 21, 2011

Natural Beauty

oke, first and foremost , saje je na masuk satu contest nie . name contest nie natural beauty contest, hope menang ^^

nie pic y na masukkan ^^

dea suruh tag, so aq tag korg ^^
radiah
fara diana
ainaa
oke deh,  tu je

Thursday, December 8, 2011

syg , untuk awk !

hee, awk awk, sy rindu kat awk sgt sgt la , erm, nape comel sgt haa? hee, ta pe la, sy suke comel comel jugak , aha, ermm . sorie klw sy ta dpt buad awk happy cam y sy janji, sorie jugak sbb sy ta perfect untuk awk, sy mmg camnie, ta comel mcm awk, hee, sronok lha cple nan awk, mstie awk ta suke kan sy nie kuad mrajuk, sorie, ta buad ap ap, mmg prangai sy cmnie, awk sbar je la, haha . erm , awk ta kesah kan sy tulis psal awk? sbnanye nie luahan aty sy je, saya sayang awk sgt sgt, sayang sgt sgt sgt sgt sgt sgt , hee, hope awk pun syg kat sy, okela, smpai sini je la, ta tw na tulis ap lg, awk jgn tinggalkan sy ea, lupekan pun jgn, bye, sayang awk asyafiqah ^^

Wednesday, December 7, 2011

imran di kampung ^^

hee, sape suke duduk kmpung? hands up ^^
na tiru sasuke tp ta same lgsung ><

buad muke comel sbb tw ta comel, haha

masterchef ? haha , no no , msak telur je pun ^^

oke, tu je na share, bye

Monday, December 5, 2011

KakiLike is amazing page ^^

aha, naseb baek aq mnyebuk like page nie (:

Friday, December 2, 2011

pabile umah dilanda blackout ^^




tiade keja ketika blackout ^^