BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

hey , welcome to my blog dude ^^

first and foremost , thnx sbb sudi singgah ke blog sy , haha , da mcm majlis kawen plak . sorie klw lagu ta sdap . story or post make you all bored , and anything else . actually i',m dedicated this blog to my gurlfie nur asyafiqah . haha . anyway , hope you all enjoy it ya !

Saturday, December 31, 2011

welcome 2012 ^^

bile cakap pasal tahun baru je mesty ramai y fikir ap azam korg untuk tahun baru . azam aq tahun dpan ad 3 . y ptame, aq ni spm candidate . so , of course aq na result y tbaek untuk spm nie . second, aq na relationship aq btahan slama y bole . bukan na break . masudnye , klw bole smpai kawen , pun bes juga . haha . lastly, na jadi anak y tebaik for both my parent ^^ . thats all . happy new year you guys (:

Wednesday, December 21, 2011

Natural Beauty

oke, first and foremost , saje je na masuk satu contest nie . name contest nie natural beauty contest, hope menang ^^

nie pic y na masukkan ^^

dea suruh tag, so aq tag korg ^^
radiah
fara diana
ainaa
oke deh,  tu je

Thursday, December 8, 2011

syg , untuk awk !

hee, awk awk, sy rindu kat awk sgt sgt la , erm, nape comel sgt haa? hee, ta pe la, sy suke comel comel jugak , aha, ermm . sorie klw sy ta dpt buad awk happy cam y sy janji, sorie jugak sbb sy ta perfect untuk awk, sy mmg camnie, ta comel mcm awk, hee, sronok lha cple nan awk, mstie awk ta suke kan sy nie kuad mrajuk, sorie, ta buad ap ap, mmg prangai sy cmnie, awk sbar je la, haha . erm , awk ta kesah kan sy tulis psal awk? sbnanye nie luahan aty sy je, saya sayang awk sgt sgt, sayang sgt sgt sgt sgt sgt sgt , hee, hope awk pun syg kat sy, okela, smpai sini je la, ta tw na tulis ap lg, awk jgn tinggalkan sy ea, lupekan pun jgn, bye, sayang awk asyafiqah ^^

Wednesday, December 7, 2011

imran di kampung ^^

hee, sape suke duduk kmpung? hands up ^^
na tiru sasuke tp ta same lgsung ><

buad muke comel sbb tw ta comel, haha

masterchef ? haha , no no , msak telur je pun ^^

oke, tu je na share, bye

Monday, December 5, 2011

KakiLike is amazing page ^^

aha, naseb baek aq mnyebuk like page nie (:

Friday, December 2, 2011

pabile umah dilanda blackout ^^




tiade keja ketika blackout ^^

Tuesday, November 29, 2011

edit suka suka je (:


suke tgk muke dea (:


hee, dea snyum la ! 


suke giler pic nie ! 





hee, harap dea ta marah sbb curi pic dea n maen edit edit . haha . asya , sayang awk !

hooooray ! asyafiqah is not working anymore ^^

hee, pg tdie txt asya , 'errm, arinie awk abes keja pkul brape?' then dea jwb 'pkul 11' then i reply 'ouh, awk keja ptg ea? inatkan da pgie keja da tdie' then dea jwb 'taklah , sy mmg da kat tmpat keja, sy keja dr pkul 8 smpai pkul 11 malam, arinie sy keja full day' then i jwb 'ouh, sori kcw' then tetibe dea reply 'hee, ta de la. bie nie , cubet kang' then i reply ' knape?' pastu dea reply 'hee, kan smalam sy last keja, arinie mane keje, haish, lupe lah tu' hee, happy giler seyh! dea da ta keja . so sy da ta boring lgi mcm dulu ^^
#sorrie suro korg bace pnjg pnjg , citer kena detail . haha

Monday, November 28, 2011

happy monthsarry ^^

i love you asya!

i miss her

everyday she working , everyday i'm waiting . when she return from working , she is the first person i will txt , she is the one who make my life complete everyday , thnx asyafiqah . i love u ^^

Sunday, November 27, 2011

love you asyafiqah ^^

nonsense (:



to : eyka erica ^^

Thursday, November 24, 2011

22 Nov 2011 (:

Asya's Gift (:


Wishes from thomas vermaelen in Fifa manager 2010 (:


hee , nie ary y gmbira sgt . tasgke rmai giler y wish kat fb . biase sambut sorg sorg je, aha *dgr mcm sdey 
kan? saje je . mane bole birthday sambut sorg sorg . haha . tp ary tuh first day asyafiqah kerja . hmm so sad . baru na share ary tuh dgn dea . ta ap la , asya ! sy tetap sayang awk~

Saturday, November 5, 2011

Friday, October 21, 2011

hee,, my motivate :)

thnx tuk pmbakar smangat nie tw! sayang kamu! <3

Tuesday, October 4, 2011

hmm,, i wish life could be simple like this

urgh! nothin to say, school make me stress ~

Saturday, September 17, 2011

Thursday, September 15, 2011

dear asyafiqah :)



asyafiqah!
awak tw ta? awk cantik sgt! sangat sangat cantik! sy suke sgt tyme awk snyum kat sy. .comel sgt! awk, awk na tw? saya sayang awk sgt sgt! saya minx maaf sgt sgt klw spanjang ite couple sy ade buad salah kat awk sperti ta tunggu awk tyme rabu arytuh . .beli byk sgt susu tuk awk. .buad awk penat tunggu sy mase ary khamis(15 september). .maaf ya! awk awk, awk na tw? tyme kat ostel sy rindu sgt kat awk. .naseb baek sy ade simpan pix awk dlm mp4 sy. .klw ta. .mesty sy da tbaring kat ospital besar kulai skrang nie. .huhu :)
erm,, then . . "thnx for everything what you did to me" rase hapy sgt klw dpt jumpe awk. .dpat dengar suara awk. .hee. .oke la. .thats all for now. .Nur Asyafiqah bte Sohaimi! I Love U So Much Sayang <3